Presidentskifte i Norsk Forbund for stein, saks, sapir @ 07 Jan 2014
Tidligere eliteutøver Markus Thonhaugen overtar Presidentvervet i Norsk forbund for stein, saks, papir etter at Pål Magnusson i oktober varslet sin avgang etter tre års tjeneste.

Presidentskiftet kommer etter at NFSSP lenge har slitt økonomisk og organisatorisk. Dette er også begrunnelsen omstillingskomiteen gir ved forklaring av de utstrakte fullmaktene Thonhaugen har fått ved å i tillegg til Presidenttittelen også tatt over stillingen som Landslagsjef, Markedssjef, Sportsdirektør og Økonomiansvarlig.

— Selv om dette kan virke suspekt for noen, har vi full tiltro på Thonhaugens demokratiske sinnelag og vil uansett fortsette å ha oversikt, uttaler tidligere Sportsdirektør Martin Giset. Det er nå Thonhaugens ansvar å fylle disse stillingene i det som blir et nytt styre.

Ny Markedssjef i forbundet er allerede på plass. Anja Thonhaugen, som i disse tider fullfører en bachelorgrad i faget ved Universitetet i Nordland, ser frem til å kunne benytte sin kompetanse til å heve Forbundet til et nytt nivå.

— Mye av grunnen til at NFSSP de siste årene har mistet tillit er en feilslått kommunikasjonsstrategi. Nå som det er nye krefter bak roret, er tiden inne for å tenke nytt, uttaler en selvsikker Markedssjef.

Med seg på laget har hun nytilsatt Økonomiansvarlig Emil Wainwright, som studerer økonomi ved det samme universitet.

— En sunn bedriftskultur starter alltid med en ryddig økonomi, uttalte Wainwright i sin tilsettelsestale, og varlset samtidig om en kraftig innstramming i forbundets sløsing av papir.