Tross motgang, satser NFSSP høyt mot årets NM! @ 09 Oct 2014
NM i stein, saks, papir (SSP) hadde en pause i fjor grunnet omstruktureringer i forbundet. Det rådet lenge usikkerhet om også årets turnering skulle utsettes til utpå nyåret, men nå gleder det Norsk forbund for stein, saks, papir (NFSSP) å meddele at årets Norgesmesterskap arrangeres i Bodø 25. oktober!

— Norgesmesterskapet i SSP er en viktig tradisjon for forbundet. Vi er derfor glade for å kunne annonsere årets turnering, som finner sted i fylkeshovedstaden Bodø i slutten av denne måneden, sier president Markus Thonhaugen i Norsk forbund for stein, saks, papir.

Norgesmesterskapet er et årlig mesterskap i stein, saks, papir som har blitt arrangert siden 2005. Hittil har NM blitt arrangert i Oslo, Skien, Trondheim og Ås. Det er dermed første gangen et offisielt NM arrangeres nord for Trøndelag.

— For forbundet er det viktig å vise bredden i sporten, og at også mindre byer kan få ta del i den inkluderende folkesporten som stein, saks, papir representerer, sier Thonhaugen videre.

Han mener konfliktnivået kan være høyere i Nord-Norge enn ellers i landet, spesielt etter den hete OL-debatten som de siste ukene har rast mellom nord og sør.

— Vi mener derfor det er et riktig tidspunkt å introdusere SSP som både beslutningsverktøy, konfliktløsnignsmetode og sport for befolkningen i nord, sier Thonhaugen videre.

NM-finalen arrangeres på utestedet «Hjæm» (Sku Bare), ID er 18 år og dørene åpner 18.30. Du kan lese mer om Norgesmesterskapet og hvordan det gjennomføres på Wikipedia.

Link til arrangementet på Facebook.