Seks kjappe med noen av forhåndsfavorittene @ 02 Dec 2011
1. Navn (husk nick), lagtilhørighet

2. Alder, stjernetegn

3. Favorittkast

4. Forventinger for finalen og hvorfor vinner du

5. Hvem har betydd/betyr mest for deg i din stein,saks,papir karriere

6. Vakreste SSP-minne

Joakim "bøtta" Nyhus, Team kransekake
2. 23, vekten
3. Saks
4. Jeg vinner selvfølgelig, ettersom jeg over to turneringer har vist meg uslåelig med egenprodusert "up-yours" taktikk. Eneste som kan felle meg er alle damene som har lyst på en bit av meg.
5. The terminator, Ladegaards pils og teamkamerat masmus.
6. Da NM-tittelen ble sikret i 2009 og tilhørende feiring

Karoline Betablokker Korneliussen, lagtilhørighet: Flying solo
2. 22 år, Skytten
3. Favorittkast er litt vanskelig å si, jeg planlegger sjeldent hva jeg kaster. Det bare skjer.
4. Forventningene er litt blandet, jeg må innrømme at jeg ikke helt vet hva jeg går til. Trøndersk mesterskapet var det første innen denne sporten som jeg deltok på. Men håper og tror at jeg har en god sjangse. Jeg skal gi alt og gir meg ikke før siste slutt.
5. Der må jeg nok si mamma. Hun har virkelig mast og stått på for at jeg skulle ta turen til Oslo og delta på NM. Og hun er nok den største støttespillern min
6. Må nok si at det er første seieren i de innledende rundene i Trøndersk mesterskapet. Deltok med liten tro om at jeg kunne klare dette, men der tok jeg feil.

Øyvind "Ørnen" Torp , Team Fortress
2. 23, Vekten
3. Saks
4. Jeg forventer raskt og godt spill, nerver og profesjonelle dommere. Vi var velsignet med 2/3 i fjor hvor dommerne var av høy kvalitet og nervene tilstede. Jeg forventer at nivået har steget slik at finalistene er kapable til å både kaste kjapt og godt - til tross for nervene. Jeg håper at Team Stein setter sitt preg på årets finale også - den gjengen hjalp meg stort i fjor.
I år er jo Team Sápmi's knallsterke kaptein "Bladefinger" fraværende under NM. Jeg tror samene kommer til å merke dette og selv om det hadde vært gøy å se flere av Team Sapmi's spillere i finalene, er jeg redd for at dette ikke kommer til å skje. Dette åpner igjen for Hedmarksdominans. Jeg forventer å se minst tre hedmarkinger i kvarten - og setter forøvrig "Misjonæren" som outsider til tittelen. Det blir forøvrig spennende å se om SSPs store akilleshæl Vestlandet klarer å hevde seg på fredag - noe jeg virkelig håper på for sportens skyld.
Jeg vinner årets NM på grunn av den videreutviklede "5 forces" strategien min.
5. Det er definitivt president Pål Amdal Magnusson
6. Å si noe annet enn fjorårets NM-seier vil være å juge.

Jorid "J-ludd" Ludvigsen
2. 20 og et halvt
3. saks
4. store forventninger til både finalen og nachspielet(hihi), jeg vinner ikke.
5. Mikkel aukrust
6.Når the terminator vant streeten i 2005.