Dette er Norges beste stein, saks, papir- spiller 2014! @ 27 Oct 2014

– En tryllekunstner avslører aldri sine triks, sier NM-vinner Ole Marius Rørstad aka. «Raske Rørstad» i intervju med NRK dagen etter NM-finalen i Bodø.

Rørstad imponerte med sitt taktiske spill allerede i kvalifiseringsrundene, og møtte i finalen Audun Kreyberg Husby. De begge åpnet offensivt med stein, før Rørstad tok første poenget med papir mot Auduns stein. Deretter tok Rørstad første sett med saks, mot Auduns papir.

I andre sett ble det først poeng til Audun, der stein knuste Rørstads saks. Men den blivende NM-vinneren lot seg ikke vippe av pinnen, og countret i neste kast med saks mot papir - og hadde dermed matchpoint. Deretter ble det kastet stein - stein, før Rørstad tar det avgjørende poenget med papir - stein, og dermed avgjorde kampen.

– De som har deltatt mye i konkurranse har nok problemer med å håndtere en løs kanon som meg, som er litt vanskelig å lese og improviserer veldig mye underveis. Det gjorde dem nok litt overrasket, sa Rørstad videre i det ovennevnte intervjuet med statskanalen.

Bronseplassen gikk til Carl Martin Elmerskog, mens Norges beste i gate- stein, saks, papir heter Trond Dragvold!

FOTO: Håkon Jacobsen. Se flere bilder fra arrangementet på vår Facebook-side!

Se resultatene fra finalerundene under: