Informasjon om kveldens NM i Bodø! @ 25 Oct 2014
I kveld klokken 18.30 går NM i stein, saks, papir av stabelen på «Hjæm» (i underetasjen til det mer kjente utestedet Sku Bare) i Bodø! Takket være våre sponsorer FriFond og Hetty's Frisør, er det GRATIS å delta, og registreringen skjer i døra!

Antall deltakere på Facebook-arrangementet har steget jevnt siden arrangementet ble kjent, og i skrivende stund har vi hele 109 som har meldt at de vil komme, og 24 på «kanskje»! Av erfaring, vet vi at det reelle tallet kan bli noe høyere.

Det som er viktig å huske på, er at vi med hensyn til tiden vi har til rådighet, kun kan registrere et begrenset antall deltakere i hovedkonkurransen! Vær derfor tidlig ute!

Dørene åpner 18.30 i kveld, og her gjelder «førstemann til mølla». Er du sent ute, kan du risikere å bli for sen til konkurransen, og dermed miste muligheten til å kjempe om den ærefulle NM-tittelen!

Konkurransen starter så snart vi har oppnådd det ønskede antall deltakere.

Hva kan du vinne?
Forruten den ærefulle tittelen «Norgesmester i stein, saks, papir», vil vinneren også få med seg en gullpokal og et signert diplom som dokumenterer bragden! Også 2. og 3. plass vil få med seg en signert diplom til odel og eie.

Forruten hovedturneringen, kjempes det også i en egen side-konkurranse kjent som «street» (på norsk «gate-stein, saks, papir»). Alle som deltar får utdelt et knippe sedler (også de som ikke vil delta i hovedturneringen kan få utdelt sedler, hvis ønskelig). Disse spiller man om på sidelinjen. De to med flest sedler på slutten av kvelden, kjemper om tittelen «Norgesmester i gate-stein, saks, papir». Eneste regelen her er at man ikke kan si nei til en utfordring!

TIPS! Alle som er medlem i Norsk forbund for stein, saks, papir vil få en fordel i street-konkurransen! Er du ikke medlem? Registrer deg da vel, og vis oss medlemskortet i døra (digitalt eller på papir).

ID 18 år! Velkommen!